Despre noiContact
Despre noiContact

Hoteluri Oradea

Lista hotelurilor din Oradea. Rezervari directe sau prin furnizori tai de sejur preferati.


Oradea dispune de peste 20 de hoteluri:

Lista Hoteluri

1. Hotel DoubleTree by Hilton  – este un lant hotelier American si face parte din Hilton Worldwide Holdings Inc.     
2. Hotel Ramada – este un lant hotelier detinut de grupul Wyndham Worldwide
3. Silver Hotel Conference & Spa – destinatia ideala atat pentru intalniri de afaceri, seminarii sau conferinte, relaxare si recreere.
4. Hotel Astoria – fostul Palat Sztarill, astazi Hotel Astoria este o emblema arhitecturala din centrul orasului.
5. Hotel Maxim – situat central in vecinatatea pietonalei, si a celor mai importante atractii arhitecturale ale orasului Oradea.
6. Hotel Atlantic – credem in ospitalitate, pretuim oamenii, diplomatia e o calitate, inradacinata in ADN-ul locuitorilor sai.
7. Hotel Atrium – situat central in Oradea, ofera o varietate mare de camere, facilitati moderne si acces gratuit la internet.
8. Hotel Carnival – destinatia ideala pentru turismul de afaceri.
9. Hotel Caro – stil minimalist, in care confortul este pe primul plan.
10. Hotel Cetate – situat in incinta cetatii medievale Oradea.
11. Hotel Corola – camere cu o arhitectura diferita, adresandu-se unei game variate de cerinte.
12. Hotel Elite – un hotel fermecator in perla art nouveau a Romaniei.
13. Hotel Gala – hotel in stil clasic construit in 1998 si proaspat renovat in 2016.
14. Hotel Impero – Situat intr-o zona usor accesibila pe bulevardul Decebal din Oradea.
15. Hotel Lyra – Creat intr-un stil modern, dar pastrand din exuberanta clasicului etern.
16. Hotel Melody – la mai puțin de 5 minute cu mașina de centrul orașului.
17. Hotel Nevis Wellness & Spa – la cinci minute de principalul centru expozitional din Oradea.
18. Hotel Stokker – Situat pe drumul european E60, vizavi de parcul Petofi.
19. Hotel Transit – la marginea orasului in apropierea statiunilor Baile Felix si Baile 1 Mai.
20. Qiu Hotel Rooms – ofera un sistem nou si modern de cazare.
21. RHC Royal Hotel – atmosfera relaxanta si primitoare pentru un sejur excelent.
22. Sky Hotel – cazare la calitate fara concurenta.
22. Hotel Terra – amplasat intr-o oaza de verdeata.

DoubleTree by Hilton Oradea


Este un lant hotelier American care face parte din Hilton Worldwide Holdings Inc. Hotelul si-a deschis portile in data de 15 Septembrie 2012 si este singurul hotel de 5 stele din orasul Oradea. Cu asezarea sa strategica bine gandita, dispune de o priveliste a Crisului Repede si a parcului Bratianu dar il pune si in vecinatate cu bazinul Olimpic si Aquapark Nymphaea

Silver Hotel


Hotelul se afla intr-o locatie linistita, doar la 900 metri de centrul orasului Oradea. Hotelul dispune de camere dotate, de un centru spa cu sauna, de un restaurant sub numele Quartz, sali de evenimente, cat si de o piscina de sezon.

Hotel Maxim


Hotelul este construit recent si se afla in zona centrala a celor mai importante atractii arhitecturale, chiar langa zona pietonala a orasului Oradea. Hotelul dispune de un restaurant, sala de conferinte, centru spa cu sauna si o piscina acoperita.

Hotel Atrium


Hotelul se afla langa zona pietonala a orasului Oradea in vecinatate cu centrul comercial Crisul si la 500 de metri fata de gara din Oradea. Hotelul dispune de camere moderne precum si de un restaurant pentru a-ti savura pranzul.

Hotel Caro


Deschis in anul 2014 prin fonduri europene, restaurat dintr-o cladire veche aflat la cativa pasi de centrul orasului pe strada Avram Iancu langa liceul Aurel Lazar.

Hotel Impero


Aflat pe bulevardul Decebal, Hotel Impero va sta la dispozitie cu un restaurant, bar, terasa, sauna si un centru de fitness.

Ramada Oradea


Este un lant hotelier detinut de grupul Wyndham Worldwide. Ramada Oradea si-a deschis portile pe data de 22 Iulie 2010 fiind primul hotel de brand international din orasul Oradea. Hotelul dispune de 121 de camere in stil minimalist, echipate cu tehnologie si facilitati premium demne de un hotel de 4 stele.

Astoria Grand Hotel


Hotelul se afla in zona centrala a orasului Oradea, in apropierea Teatrului de Stat si la doar cativa pasi de Biserica cu Luna. Hotelul dispune de un restaurant cu bar si terasa ca tu sa iti poti savura masa, sa te bucuri de gama larga de bauturi sau chiar sa te relaxezi pe terasa cu o cafea buna.

Hotel Atlantic


Hotelul se afla in centrul orasului Oradea intr-o cladire ce dateaza din 1905. O distinctie a calitatii si a cantitatii. Hotelul dispune de camere moderne echipate cu tot ceea ce ti-ai putea dori de la un hotel de 4 stele.

Hotel Carnival


Hotel Carnival: Comfort, Armonie, Relaxare, Nopti Linistite, Irezistibil, Vitalitate, Atitudine, Loialitate fata de client. Hotelul se afla intre gara Oradea si centrul orasului langa parcul Petofi.

Hotel Melody


Se afla in cartierul Rogerius in vecintatate cu oraselul copiilor, centrul comercial cu piata de alimente, spitalul Pelican si spitalul municipal Gavril Curteanu. Dispune de un restautant pe nume Mezore

Hotel Gala


Hotel in stil clasic construit in 1998 si renovat in 2016 cu elemente naturale din lemn masiv ce aduce un farmec istoric si ambianta deosebita